Lichaamsprocessen uit balans: dit doe je eraan

Lichaamsprocessen uit balansJe lichaam functioneert door allerlei biologische processen. Denk maar aan je lichaamstemperatuur, hartslag en hormoonspiegel die jouw lichaam reguleren. Ook je slaapritme, spijsverteringsstelsel en immuunsysteem hebben veel invloed. Als alles goed gaat, zijn deze processen perfect in balans. Toch loopt het soms fout en wordt dat natuurlijke evenwicht verstoord. Hoe komt dat en wat kan je eraan doen?

Bij een verstoring probeert je lichaam zelf te zorgen voor herstel. Bioregulerende geneeskunde helpt je om dat zelfherstellende vermogen van je lichaam op een natuurlijke wijze te stimuleren.

Uit balans: oorzaak en gevolg

Wanneer je biologische processen uit balans zijn, heeft dat serieuze gevolgen. Het kan bijvoorbeeld leiden tot een energiedip, maar ook tot diabetes, schildklierproblemen of depressie. De boosdoeners? Toxische stoffen die je lichaam binnendringen bij o.a. stress, te weinig slaap of een virus. Doorgaans heb je deze oorzaken niet in de hand en is ondersteuning welkom.

Structureel herstellen van je natuurlijke balans

Je lichaam beschikt over een zelfregulerend vermogen. Door dit te versterken, versterk je je lichaam structureel. Bij bioregulerende geneeskunde, focust men op de oorzaken van een ziekte en niet op de symptomen. In plaats van tijdelijk pijn te verdoven, gebruikt men geneesmiddelen met bioregulerende eigenschappen om het biologische evenwicht te herstellen.

Door het gebruik van veelal natuurlijke bestanddelen, hebben deze geneesmiddelen tot weinig of geen bijwerkingen. Ze vormen dus een veilig alternatief voor conventionele geneesmiddelen. Zo zorg je voor een duurzaam en natuurlijk herstel.

E-book bioregulerende geneeskunde

Recente artikels

Laat een reactie achter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Zelfregulerend vermogen van het lichaam